Erdoğan, "Son sözü milletimiz söyleyecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı Hizmet Binası Açılış Programı'nda açıklamalarda bulundu, Erdoğan altılı masaya başörtüsü çağrısını yineledi. Erdoğan, "Son sözü milletimiz söyleyecek" dedi.
Onur Çetinkaya
|
16 Ocak 2023, Pazartesi - 11:45
Erdoğan,  "Son sözü milletimiz söyleyecek"

Şule Yüksel Şenler Vakfı Hizmet Binası Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefeti anayasa değişliği üzerinde eleştirdi.

Atacağımız yeni bir adımla kadınlarımızın hak ve hürriyet alanını daha da genişleteceğiz diyen Erdoğan," Anayasa teklifi yasalaşınca reform sürecimizin adeta tacı olacak. Düzenleme yasalaştığında kimse sosyal medya üzerinden eski yaraları deşemeyecek. " diye konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsüne yasal güvenceye dair kanun teklifinin ardından yaşanan sürece ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı, " Maden bunu söyledin, anayasal zemine oturtalım dedik. Arkadaşlarım ziyaret etmek istediler kabul etmedi. " açıklamasını yaptı.

"Son sözü milletimiz söyleyecek"

TBMM'ye sunulan teklifi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Temennimiz bu teklifin 400'ün üzerinden bir oyla kabul edilmesidir 
Ancak böyle bir meselede ipe un serilmesini ne kadınlarımız ne milletimiz affedecektir. Beklentimiz gerçekleşmez ise bu durumda millete gideceğiz. Kilidi milletimizin iradesi açacak, son sözü milletimiz söyleyecek" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061086/erdogan-son-sozu-milletimiz-soyleyecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.