Gültekin Uysal'dan 14 Mayıs yanıtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimler için 77 yıl önce Demokrat Parti’yi iktidara taşıyan 14 Mayıs tarihini işaret etti. Buna Demokrat Parti’den (DP) yanıt gecikmedi. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Yerli ve milli Şef’e karşı Yeter Söz Milletindir diyeceğimiz bir gün olacaktır!” paylaşımı yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
18 Ocak 2023, Çarşamba - 12:53
Gültekin Uysal'dan 14 Mayıs yanıtı

2023 seçim tarihi netleşiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti TBMM Grup toplantısında seçim tarihine ilişkin ipucu verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyasetin günlük hercü merci içinde insanların söyledikleri sözler elbette önemlidir. Ancak aynı insanların sandık başında nelere bakacaklarıdır. Rahmetli Menderes 14 Mayıs'ta 'Yeter söz milletin' diyerek sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştır. Aynı şekilde Rahmetli Özal, darbenin gölgesinde girdiği seçimde önemli bir başarı kazanmıştır.Biz de 'Artık hiçbir şey eskisi olmayacak' diyerek hükümete gelmiştik. Şimdi de 'Söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek milletin desteğine talibiz. Vesayet heveslilerine rağmen Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız. Milletimiz aynı gün, bu darbe şakşakçılarına 'yeter' diyecektir. Bir nevi ipi 10 ayrı kişinin elinde kukla bir Cumhurbaşkanı ile ülkeyi idare etmek istiyorlar. Cumhurbaşkanı fiilen altılı masanın emir eri gibi davranacak.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi olarak Demokrat Parti’yi 1946’da iktidara taşıyan 14 Mayıs’ı işaret etmesi üzerine DP Genel Başkanı Gültekin Uysal sosyal medya hesabından anında paylaşım yaptı.

" Demokrat Parti olarak buradayız, aynı yerdeyiz, bekleriz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup konuşmasına devam ederken tweet atan Uysal , “Erdoğan, 14 Mayıs’ı işaret etmiş; Biz Demokrat Parti olarak buradayız, aynı yerdeyiz, bekleriz!!! Yerli ve milli Şef’e karşı Yeter Söz Milletindir diyeceğimiz bir gün olacaktır!” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2061684/gultekin-uysaldan-14-mayis-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.