Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da “Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş” operasyonu başlatıldı.
Ersin Küçükbarak
|
22 Ocak 2023, Pazar - 11:12
Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik Diyarbakır’da 645 personelin katılımı ile büyük çaplı “Eren Abluka Sonbahar-Kış-24 (Diyarbakır/Lice-Arıklı) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bahşiş” operasyonu başlatıldı.

Operasyonda, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 4 Tabur 645 personel ve 43 operasyonel tim görev alıyor.

Operasyonun birinci gününde; Diyarbakır-Lice ilçesi Arıklı Mahallesi kırsalında icra edilen arazi arama tarama faaliyetinde bir adet sığınak tespit edildi. Sığınak içerisinde; bir adet 81 milimetre havan mühimmatı, 144 kilogram toz esrar ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış- Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor” ifadelerine yer verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2062860/eren-abluka-sonbahar-kis-24-operasyonu-baslatildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.