Mansur Yavaş: " Aydınlanan günlere birlikte yürüyoruz"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, altılı masanın Ortak Politikalar Mutabakat Metnini kamuoyuyla paylaştığı toplantıdan fotoğraflar paylaşarak "Uzlaşmacı, adil ve ortak aklın ışığıyla aydınlanan günlere birlikte yürüyoruz. İnanıyoruz, güzel günler çok yakın." notunu düştü.
Ankara Masası
|
30 Ocak 2023, Pazartesi - 17:05
Mansur Yavaş: " Aydınlanan günlere birlikte yürüyoruz"

Altılı masayı oluşturan liderler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni kamuoyuyla paylaşmak üzere Ankara'da bir araya geldi.

Toplantıda  244 sayfa, 9 ana başlık altında 2 binin üzerinde yeni düzenlemeden oluşan Ortak Politikalar Mutabakat Metni kamuoyuyla paylaşıldı.

" İnanıyoruz, güzel günler çok yakın"

ATO Congresium’da gerçekleşen toplantıya altı siyasi partiden bir çok isim katılırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılımcılar arasındaydı.

Toplantıdan fotoğraflar paylaşan Yavaş "Millet İttifakımızın düzenlediği Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısı'ndaydık. Uzlaşmacı, adil ve ortak aklın ışığıyla aydınlanan günlere birlikte yürüyoruz. İnanıyoruz, güzel günler çok yakın." ifadelerini kullandı.

Yavaş'ın paylaşımı çok sayıda beğeni aldı

http://www.ankaramasasi.com/haber/2064959/mansur-yavas--aydinlanan-gunlere-birlikte-yuruyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.