Meral Akşener: İyi ki Ankara’yı Mansur Başkan kazanmış...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Ankara Masası
|
26 Nisan 2022, Salı - 11:36
Meral Akşener: İyi ki Ankara’yı Mansur Başkan kazanmış...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker'in ev sahipliğindeki iftar buluşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile buluştu.

İktidarın iftiralarını boşa çıkardık

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, iftiralara ve her türlü karanlığa rağmen Ankaralıların Başkent'in nasıl daha iyi yönetildiğini gördüklerine vurgu yaparak ''Bizlerin büyükşehir belediye başkanları olarak yaptığımız çalışmalar ile iktidarın şu andaki ‘biz gidersek mahvolursunuz, bu ülke mahvolur’ propagandasına karşı tam tersine korkuttuklarının hiçbiri olmadı ve aksine daha da insanların yaşamlarını kolaylaştı, güzelleşti, konforu arttı diyerek yaşanacak ilerideki bir değişiklik ile ülkemize ne gibi güzellikler katacağını göstergesi olmuş olduk. Onların atacağı iftiraları da boşa çıkartmış olduk. Bu nedenle, inşallah yapılan bütün çalışmaları, sayın Genel Başkanların katıldıkları toplantı dahil iyiliklere vesile olması, artık ülkemizin bu kara masadan kurtulmasını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Akşener'den Yavaş'a övgüler

Mansur Yavaş'ın kendisine atılan her türlü iftirayı silip attığını belirten Akşener ''Çalmayınca, çaldırmayınca, israf etmeyince, yolsuzluk yapmayınca, yaptırmayınca her türlü baskıya rağman para yetiyormuş.'' ifadelerini kullandı.

İyi ki Ankara'yı Mansur Yavaş'ın kazandığını söyleyen Akşener şu şekilde devam etti;

''Pandemi geldi hayatımıza ve o kadar beceriksiz bir pandemi yönetimi oldu ki. Pandeminin şartlarının yarattığı zorlukları aşmak açısından o kadar kötü bir anlayışla adımlar atıldı ki esnafın büyük bir bölümü gerçekten kan ağladı; kafeler kan ağladı, gıda sektöründe olanlar kan ağladı. İyi ki Ankara’yı Mansur Başkan kazanmış ki orada sosyal devletin ne olduğunu, fakirin, açın, açığın yakınında olmanın ne olduğunu ve gözüne sokmadan, incitmeden yardımcı olduğunu, bu yardımcı olmanın bir hak olduğunu ortaya koyarak o yardımların nasıl yapılabileceğini; yolsuzluk veya endişe yaratmadan gösterdi. Sahada olduğum için bu farkı biliyorum. Ben size arkadaşlarımın huzurunda teşekkür ediyorum Başkanım.''

Sistem eleştirisi

Mevcut sistemin değişmesi gerektiğine de değinen Akşener şunları söyledi;

''Bu ucube sistemin değiştirilmesini sağladığımızda ve demokrasinin tam işlediği, hukukun üstün olduğu, yargının bağımsız, korkusuz, objektif, tarafsız olduğu bir sistem kurulduğunda, yandaş kayırmanın önüne geçildiğinde, şeffaflığın, liyakatin öne çıktığında; burada parantez açmak istiyorum, 92 puanla mülakatta eleniyor, 58 puanla yanındaki arkadaşı kazanıyor. O gençlere böyle bir eziyetin edilmesinin önüne geçmenin yolu bu ucube sistemi değiştirmekten geçiyor. Bunu da biz başaracağız.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1449117/meral-aksener-iyi-ki-ankarayi-mansur-baskan-kazanmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.