CHP'de 81 il başkanıyla seçim güvenliği toplantısı

CHP Genel Merkezi'nde 81 il başkanının katılımıyla seçim ve sandık güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Genel başkan yardımcıları, il başkanlarıyla seçim güvenliği konusunda görüş alışverişi yaparken, altılı masanın işbirliğine vurgu yapıldı.
Ankara Masası
|
31 Ocak 2023, Salı - 10:51
CHP'de 81 il başkanıyla seçim güvenliği toplantısı

Dün Ankara'da gerçekleştirilen, altılı masanın Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni kamuoyuyla paylaştığı toplantının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dikkat çeken bir toplantı gerçekleştirildi.

CHP'nin 81 il başkanı ve büyükşehir belediye başkanları genel merkezde bir araya geldi.

Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel başkanlığında gerçekleşen toplantıda  seçim ve sandık güvenliği konusu ele alındı,  örgütlerin hazırlıkları değerlendirildi.

HaberTürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, Erkek, seçim güvenliğinin hukuki boyutuyla ilgili bilgi verdi. Özellikle her okulda bir en az bir avukatın görevlendirilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Habere göre, toplantıda, Altılı Masa ile seçim güvenliği için yapılan işbirliği de gündeme geldi. 81 ilde sandıkların güvenliği için işbirliği yapılacağı belirtildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065083/chpde-81-il-baskaniyla-secim-guvenligi-toplantisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.