Kılıçdaroğlu' nun sözü merkez binasına asıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki haftalık grup toplantısında Cüneyt Arkın'ın sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atıfta bulunduğu, "Ben Kemal, geliyorum" sözü CHP Genel Merkezine asıldı.
Onur Çetinkaya
|
03 Şubat 2023, Cuma - 13:15
Kılıçdaroğlu' nun sözü merkez binasına asıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, "Memleketin her işi gibi muhalefetin sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi, kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganı da vereyim; bay bay Kemal. Bizden yana helali hoş olsun, tepe tepe kullansın" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a gönderme

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki haftalık grup toplantısında, konuşmasının son bölümünde yaptığı 'Cüneyt Arkın' göndermesinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun sözü merkez binasına asıldı

Kılıçdaroğlu, "Seçimin ertesi günü onların telefonu acı acı çalacak. Açtıkları telefonun ucunda bir ses duyacaklar: 'Ben Kemal, geliyorum'" ifadelerini kullandı.

CHP liderinin bu sözleri, CHP Genel Merkezi'nin girişine pankart olarak asıldı. Genel merkez binasına daha önce "Yeter, söz milletin" yazılı afiş asılmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2065784/kilicdaroglu-nun-sozu-merkez-binasina-asildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.