Mehmet Özhaseki'den depreme ilişkin paylaşımlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından AK Partili belediyelerin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirtti. Özhaseki, vatandaşlara da uyarılarda bulunurken yetkililer dışından gelen bilgilere itibar etmemelerini istedi.
Ankara Masası
|
07 Şubat 2023, Salı - 14:39
Mehmet Özhaseki'den depreme ilişkin paylaşımlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma yol açan depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Depremin yaşandığı ilk saatlerden itibaren AK Partili belediyelerin bütün imkanlarının, AFAD ile koordinasyon kurarak deprem bölgesine seferber edildiğini aktaran Özhaseki " AK Belediyemizin envanterlerinde bulunan kazıcı-yükleyici kepçe, kazıcı-yükleyici-kırıcı ekskavatör, kamyon, kepçe, dozer, greyder gibi iş makinelerini depremden etkilenen il ve ilçelerimize ivedilikle sevk ettik.  AK Belediyelerimiz; itfaiye ve arama kurtarma araçlarıyla ve binlerce arama-kurtarma personeliyle destek oluyor. Afet bölgesinde kullanılmak için gıda, barınma, ısınma araçları ve belediyelerimize ait mobil aşevlerini afetzedelerimiz için hızlıca bölgelere sevk ettik." ifadelerini kullandı.

" Konaklama ve gıda desteğimiz sürüyor"

Özhaseki afet bölgesindeki belediye tesislerinin kapılarının 7-24 vatandaşların hizmetine açıldığının altını çizerek "Konaklama ve gıda desteğimiz bu tesislerimizde de sürüyor. Depremden etkilenen il, ilçe ve beldelerimizi; diğer il ve ilçelerimiz ile ‘kardeş’ yapıyoruz . Bunun örneklerini, iyileştirme ve rehabilitasyon çalışmalarını ilerleyen zamanlarda detaylı bir şekilde paylaşacağız." paylaşımında bulundu. Özhaseki kış şartlarına da dikkat çekti.

Vatandaşlara uyarı

Vatandaşlara da uyarılarda bulunan Özhaseki, yetkililerden gelen açıklamanın dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesi gerektiğini ifade ederken, acil durum dışında trafiğe çıkılmamasını istedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2067090/mehmet-ozhasekiden-depreme-iliskin-paylasimlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.