BBP lideri Mustafa Destici'den "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına bağış

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, depremzedeler için düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına kendisi ve ailesi adına bağışta bulundu.
Zeliha Demirci
|
16 Şubat 2023, Perşembe - 00:39
BBP lideri Mustafa Destici'den "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına bağış

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de ortak yayına bağlanarak kampanyaya katkı veren herkese teşekkür etti. Hadisenin ilk gününden itibaren sahada olduklarını aktaran Destici, şunları söyledi:

"Partili kardeşlerimiz ve Alperen Ocakları arama kurtarma ekibimizle sahalardayız. 3 bin civarında arkadaşımızla arama kurtarmaya destek veriyoruz. 10 bin kişilik 5 aşevimiz de hizmet veriyor. Öncelikle depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu acılı günleri birlik, beraberlik, dayanışmayla aşacağız. Bu hadise bizi birleştirdi. Bizim en büyük gücümüz zaten Türk milleti olarak bu birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe verdiğimiz değerimizdir. Bugün birlik günü, dayanışma günü. Al bayrağımızın altında beraber olma günü. Bu millet bunu başarıyor. Onun için milletimizin her bir ferdiyle de ayrıca gurur duyuyoruz. Daha önce bir maaşımı bağışladığımı ifade etmiştim. Şimdi ilave olarak hanımım adına bir maaşımı, çocuklarım adına bir 50 bin lira, ayrıca 500 bin lira bağışladığımı buradan ifade etmek istiyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2069349/bbp-lideri-mustafa-desticiden-turkiye-tek-yurek-kampanyasina-bagis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.