Aleyna Ölmez'in doktoru şaşkın

Depremden 248 saat sonra enkaz altında sağ olarak kurtarılan Aleyna Ölmez'in doktoru şaşkınlığını gizleyemedi. Prof. Dr. Cengiz İber "Aleyna şuan da çok iyi durumda. Bizi çok şaşırttı. İlk geldiği andan itibaren şuuru açıktı, bizimle konuşuyordu. Biz de gerekli müdahaleleri yaptık." dedi.
Ankara Masası
|
16 Şubat 2023, Perşembe - 15:45
Aleyna Ölmez'in doktoru şaşkın

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 11. gününde  Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nın enkazından  17 yaşındaki Aleyna Ölmez sağ olarak çıkarıldı.

AFAD, Kömür İşletmeleri AŞ, JAK ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından depremin 248'inci saatinde kurtarılan Aleyna, ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı.

Enkazın altından kurtarılan genç kız, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Aleyna Ölmez'in sağlık durumun gayet iyi olduğu öğrenildi.

" Çok iyi korunmuş"

Aleyna'nın tedavisi yapan Prof. Dr. Cengiz İber de gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Enkaz altından 11 gün sonra çıkmasına rağmen Aleyna Ölmez'in sağlık durumunun gayet olduğunu ifade eden Dilber "İlk geldiği andan itibaren şuuru açıktı, bizimle konuşuyordu. Biz de gerekli müdahaleleri yaptık. Tüm vücut görüntülemeleri yapıldı, kan tahlilleri alındı. Görüntülemelerden sonra durumunun çok iyi olduğunu gördük. Şuuru açık olduğu için hiç koma durumu yoktu. 11 gün bu şekilde dayanması bizi şaşırttı. Çok iyi korunmuş. Hipotermi yani vücudunda bir sıcaklık kaybı yoktu. Kan tahlilleri dışında böbrek fonksiyonları çok iyi geldi. Tedavisine devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Dilber, Aleyna'nın 11 gün boyunca hiçbir şey yemediği bilgisini paylaşırken " Herhalde öldürmeyen Allah öldürmüyor" diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2069572/aleyna-olmezin-doktoru-saskin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.