Alperenler, çocuklarla yakından ilgileniyor

Alperen Ocakları mensupları, travma kalmasın diye çocuklarla yakından ilgileniyor.
Mevlüt Peker
|
21 Şubat 2023, Salı - 19:05
Alperenler, çocuklarla yakından ilgileniyor

Alperen Ocakları mensupları, bilim insanları tarafından asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin en büyük mağdurları çocuklarla yakından ilgileniyor.

6 Şubat Pazartesi Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Adana ve Elazığ kentlerinde can kayıplarına ve yıkıma yol açan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ilk gününden bu tarafa bölgede bulunan Alperen Ocakları mensupları, sadece arama kurtarma ve yardım faaliyetlerinde değil, sosyal ve psikolojik destek gibi konularda da desteklerini sürdürüyor.

Alperen Ocakları mensupları, bir taraftan yardım faaliyetlerini sürdürürken diğer taraftan da depremzede vatandaşlarla yakından ilgileniyor.

Alperen Ocakları, yaralarını sarmaya çalıştığı depremzedeler arasında asrın felaketinin en büyük mağdurları olan çocuklarla yakından ilgileniyor. Travma kalmaması için çocuklarla sıkça ilgilenen ve oyunlar oynayan Alperenlerin de bu vesile ile yüzleri güldüğü görülüyor.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı, sosyal medya platformu Twitter'daki @Samet_Bagci onaylı hesabından bir video paylaşarak, "Alperen abileriniz o tertemiz ellerinizi hiçbir zaman bırakmayacak. Yüzünüz hep gülsün. Yaraları birlikte saracağız." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2070808/alperenler-cocuklarla-yakindan-ilgileniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.