Alperen Ocakları'nın yeni yönetim kurulu açıklandı

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın yeni yönetim kurulu belli oldu. Genel Başkan Samet Bağcı, "Bizlerin gözünde bu bir bayrak yarışı. Kimi zaman sahadayız, kimi zaman yedek kulübesinde dinlenmede. Bazen enerjisi taze yada dinlenmiş arkadaşlarımızın katacağı fayda bizlerden daha fazla da olabilmekte." dedi.
Ankara Masası
|
10 Aralık 2021, Cuma - 15:43
Alperen Ocakları'nın yeni yönetim kurulu açıklandı

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu'na taze kan geldi. 

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı yaptığı açıklamada, " Kıymetli dava arkadaşlarım, göreve geldiğimiz günden bugüne kadarki iki yıllık süreçte; Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı genel merkez yönetim kurulu olarak, elimizden geldiği kadar devraldığımız bayrağı ileriye taşımaya gayret gösterdik. Bu süre zarfında, Yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarımın; Teşkilatlarımız, camiamız, devletimiz ve milletimiz için güzel hizmetlere imza attığı kanaatindeyim." dedi. 

"Bu bir bayrak yarışı"

Zor şartlar altında verilen ağır mücadelelerin, belirli bir süreden sonra yorgunluklara sebep olabildiğini ifade eden Bağcı, "Bu kapsamda da, her sene başı, yani yıl bazlı olarak da gerekli gördüğüm durumlarda, arkadaşlarımla da istişare ederek kendi yönetimimde bir kan tazeleme yahut değişiklik yapmayı doğru gördüğümü belirtmiştim. Sonuç itibariyle bizlerin gözünde bu bir bayrak yarışı. Kimi zaman sahadayız, kimi zaman yedek kulübesinde dinlenmede. Bazen enerjisi taze yada dinlenmiş arkadaşlarımızın katacağı fayda bizlerden daha fazla da olabilmekte." şeklinde konuştu. 

Bağcı, görevi devreden tüm isimlere teşekkürlerini iletti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1169092/alperen-ocaklarinin-yeni-yonetim-kurulu-aciklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.