Necmettin Erbakan mezarı başında anıldı

Millî Görüş'ün kurucu lideri, eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 12'nci sene-i devriyesinde İstanbul'daki kabri başında anıldı.
Mevlüt Peker
|
27 Şubat 2023, Pazartesi - 19:36
Necmettin Erbakan mezarı başında anıldı

Merhum eski Başbakan, Milli Görüş'ün efsanevi lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 12’nci senesinde Zeytinburnu Merkez Efendi'de bulunan kabri başında anıldı.

İmamların Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan anma törenine Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, YRP Genel Başkanı Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birçok vatandaş katıldı.

Burada bir konuşma yapan merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Erbakan hoca anılırken akıllara ilk gelmesi gereken cümlesinin "İslamsız saadet olmaz" olduğunu belirterek, Necmettin Erbakan'ın tüm mücadelesinin, tüm attığı adımların ve eylemlerin dönüp dolaşıp "İslamsız saadet olmaz" temel gerçeğine dayandığını kaydetti.

Fatih Erbakan, "İnşallah Milli Görüş'ün ikinci yarım asrında rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın hedef olarak gösterdiği noktaya en kısa zamanda hep birlikte ulaşmayı, yaşanabilir Türkiye ve adil dünya düzeni kurmayı inşallah bizlere nasip etsin” duasında bulundu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyasetinden feyz aldıklarını kaydederek, Necmettin Erbakan'ın Türk siyasetinin formatını değiştirdiğini, aynı zamanda çok iyi bir bilim adamı olduğunu söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071890/necmettin-erbakan-mezari-basinda-anildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.