Erbakan Kastamonu'da konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kastamonu'da halka seslendi. Konuşmasında Milli Görüş geleneğine değinen Erbakan, Filistin meselesine de dikkat çekti.
Ankara Masası
|
09 Ekim 2023, Pazartesi - 16:40
Erbakan Kastamonu'da konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kastamonu'nun Tosya İlçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Erbakan önümüzdeki yerel seçimler için Tosya halkından destek istedi.  "Yaklaşan yerel seçimlerde Tosya'mızı Milli Görüş belediyeciliğine kavuşturmak için desteğinizi talep edeceğiz ve inşallah mart ayında yerel seçimlerde 14 Mayıs'tan çok daha büyük bir oy patlaması ile Tosya Belediyesi'ne Yeniden Refahı taşıyacağız." dedi.

"Milli Görüş belediyeciliği demek  hırsızlığın, adaletsizliğin  olmadığı belediyecilik demek."

Başkan Erbakan, sözlerinde partisinin belediyecilik anlayışını, "Milli Görüş belediyeciliği demek, rüşvetin, yolsuzluğun, hırsızlığın, adaletsizliğin, torpilin, adam kayırmanın olmadığı belediyecilik demek. Şeffaf belediye demektir. Millete, ülkeye en hayırlı hizmetler yapılırken bugün olduğu gibi belediyeleri milyarlarca lira borca batırarak değil, bir yandan da belediyenin borçlarını ödeyerek bu hizmetlerin yapıldığı belediyecilik demektir." şeklinde özetledi.

Erbakan Milli Görüş ideolojisinin dış politikasına örnekler verdi

Erbakan, tarihten örnek vererek Filistin meselesinin hassasiyetini şu sözlerle anlattı:

 Fatih Erbakan "Filistin'in El Halil kentinde barışı muhafaza etmek üzere Mehmetçik oraya konuşlandırıldı. Tam 100 sene sonra, Osmanlı'dan sonra ilk defa Türk askeri oraya gitti. İşte Milli Görüş'ün şahsiyetli dış politikası budur, kararlılığı budur. Erbakan Hoca'mız 'Eğer Amerika İsrail'i bu kadar çok seviyorsa alsın İsrail'i Alaska'ya taşısın' diyordu. Dış güçlere zalimlere karşı cesur şahsiyetli ve kararlı bir politika."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2104116/erbakan-kastamonuda-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.