DP Ankara İl Başkanı Delikanlı’dan BBP Lideri Destici’nin Kızılay çıkışına destek

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, "Sayın Mustafa Destici koltuğa yapışan Kızılay Başkanı’na kapıyı göstermiş. Doğru söze bir alkış bırakalım" sözleriyle Büyük Birlik Partisi liderine sosyal medyadan destek verdi.
Ersin Küçükbarak
|
27 Şubat 2023, Pazartesi - 20:40
DP Ankara İl Başkanı Delikanlı’dan BBP Lideri Destici’nin Kızılay çıkışına destek

Erkin Delikanlı, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ı üstü kapalı istifaya davet eden sözlerine sosyal medyadan destek veren bir paylaşım yaptı.

Delikanlı, “Helallik isteyerek olmaz, istifayla olur. Sayın Mustafa Destici  koltuğa yapışan Kızılay Başkanı’na kapıyı göstermiş. Doğru söze bir alkış bırakalım” dedi.

Mustafa Destici bugün yaptığı paylaşımda, “150 yılı aşan tarihinde, bugüne kadar yaşanılan afetlerde, felaketlerde, savaşlarda ülkemizin ve bölgemizin en önemli güvencelerinden birisi olan Türk Kızılay'ımızın, özellikle bugünlerde yaşadığımız büyük deprem-afet şartlarında, herhangi bir tartışmanın nedeni olmaması gerekirdi. Nedeni ne olursa olsun, gözbebeğimiz Kızılay'ımızı bugünkü tartışmaların dışında tutma becerisini gösteremeyen Başkan ve Yönetim Kurulu’nun taşıdıkları sorumluluklarının gereğini yerine getirmeleri gerektiğini düşünüyor, fedakarca çalışan Kızılay mensuplarına teşekkür ediyorum.” yazmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071896/dp-ankara-il-baskani-delikanlidan-bbp-lideri-desticinin-kizilay-cikisina-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.