Ali Öztunç, ABB'nin Kahramanmaraş Belediyesine devretti araçların listesini paylaştı

CHP'nin Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediyesini bölgede görmedim diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e belgeyle yanıt verdi.
Ankara Masası
|
28 Şubat 2023, Salı - 09:12
Ali Öztunç, ABB'nin Kahramanmaraş Belediyesine devretti araçların listesini paylaştı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm belediyeler imkanlarını seferber etti. 

Bölgede hayatın normale dönemi için çalışmalar sürerken, yeni bir polemik ortaya çıktı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için "Kendisini görmedim. Gelmiş gitmiş diyorlar. Burada da ne yaptıkları konusunda bilgi sahibi değilim" diye konuştu.

Güngör'un bu açıklamalarına CHP'nin Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç belgelerle yanıt verdi.

Ali Öztunç, paylaşımına iki belge ekleyerek, "ABB'yi görmedim diyorsun. Sizin hizmetinize verilen araçların listesi bak bu. Hem de imzalı. Belediye başkanı olarak yapılanlardan bu kadar mı habersizsiniz?" ifadelerini kullandı.


" La insafsız! Yuh sana"

Güngör'e tepki gösteren bir başka isim ise  CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı oldu. Akıllı, " Maraş Bld. Bşk. Az önce Haber Türk’te, 350 personel ve 200 iş makinasıyla Maraş’ta görev yapan ABB’nin çalışmalarından haberdar olmadığını söyledi. La insafsız! Yuh sana. Maraşlılara sorsaydın ya da bir zahmet ABB kampını ziyaret etseydin anlatırlardı." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2071954/ali-oztunc-abbnin-kahramanmaras-belediyesine-devretti-araclarin-listesini-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.