ABB'den depremzede yetiştiricilere yem desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, depremin vurduğu Kahramanmaraş ve Adıyaman'ın ilçelerinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan depremzedelere yem desteğinde bulundu.
Ankara Masası
|
09 Mart 2023, Perşembe - 14:45
ABB'den depremzede yetiştiricilere yem desteği

Deprem felaketinin ardından tüm imkanlarını seferber eden, 7/24 bölgedeki vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için mesai yapan  Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) hayvan yetiştiricilerini de unutmadı. 

ABB Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kahramanmaraş’ın merkezi ve ilçeleri ile Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri için yem desteği dağıtımına başladı.

"En az hasarla çıkması için çabalıyoruz"

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Üretimin ve üreticimizin bu zor günlerden en az hasarla çıkması için çabalıyoruz. Kahramanmaraş genelinde ve Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde silaj ve yem desteğimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta ABB tarafından kurulan uzman ekiplerin depremde zarar gören işletmeleri tek tek ziyaret ederek yem dağıtımı planı oluşturuyor.

İlk etapta 550 ton büyükbaş hayvan yemi ve 200 ton küçükbaş hayvan yemi hayvan yetiştiricilerine ulaştırılacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074552/abbden-depremzede-yetistiricilere-yem-destegi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.