Hakan Han Özcan, Mansur Yavaş'ın veto ettiği belgeyi paylaştı

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edilen, toplu ulaşım esnafına destek içeren tutanağı sosyal medya hesabından paylaştı.
Ankara Masası
|
10 Mart 2022, Perşembe - 17:54
Hakan Han Özcan, Mansur Yavaş'ın veto ettiği belgeyi paylaştı

Ankara'da akaryakıt fiyatlarına gelen zamları ve gerektiği kadar destek alamadıklarını belirten ulaşım esnafı kontak kapattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinde (ABB) yapılan görüşmelerin ardından sorun çözüldü ve esnaf tekrar seferlerine başladı.

Gün boyu yaşanan gelişmelerin ardından Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan dikkat çeken bir belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Özcan, ABB Meclisi'nde Cumhur İttifakı tarafından ulaşım esnafına destek içeren, Mansur Yavaş tarafından veto edilen tutanağı paylaştı.

Paylaşımda Özcan şu ifadeleri kullandı;

Esnafımızın üzerindeki yükü almak ve onlara can suyu olmak için özel toplu taşıma araçları ve özel halk otobüslerine kilometre, taşıdıkları yolcu sayısı ve gelirlerini dikkate alarak hazırladığımız gelir desteği ödemelerini veto eden Mansur Yavaş, bugünkü tablonun sorumlusudur!

Cumhur ittifakının sesine kulak verseydi, ne vatandaş ne de esnaf mağdur olurdu! Yapmak, çözmek, dinlemek yerine meclis toplantılarında söz alanların sesini kesmek, şov yapmak, yaptırmıyorlar diye sızlanmak daha kolay tabi!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1354779/hakan-han-ozcan-mansur-yavasin-veto-ettigi-belgeyi-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.