Rüyada Kâğıt Para Görmek

Yüzyıllardan beri insanlar ve hatta bazı hayvanların rüya gördüğü tespit edilmiş ve bilimsel olarak da doğrulanmıştır. Araştırmacıların insanların uykusunda 70’e yakın rüya gördüğünü ve bu rüyaların her zaman bir anlam taşıdığına inanmaktadırlar. Bu inançlarında haksız da sayılmazlar çünkü insanlar bazen bir olayı gördüklerinde ve yakın gelecek zamanda da bu olay gerçekleşince aslında rüyaların bir haberci olduğuna inanmaya başlamışlardır.
Yemliha Toker
|
13 Mart 2023, Pazartesi - 17:59
Rüyada Kâğıt Para Görmek

 Belirtmek gerekir ki bunlar sadece bir inançtır, ispatı olan durumlar değildir. Bu yüzden rüyaları gelecek habercisi, kehanet, meleklerin seslenmesi tarzı şeklinde yorumlamamak gerekir. Bunun yerine bilimsel açıdan yaklaşarak biz uyurken bilinçaltımız devreye girdiği için gördüğümüz birtakım görüntüler dizisi demek daha doğru olacaktır.

 Rüya tabirleri veya rüya yorumları ilk başta İslam alimleri tarafından yapılmaya başlamıştı. Hatta geçmişte Mısır’da yaşayan Müslümanların kalıntıları bulunduğunda rüya yorumlarının yazıldığı ve çizildiği taşlar da bulunmuştu. Daha sonra geleneksel bir döngüye giren rüya tabirleri günümüze kadar ulaştı. Ancak günümüzde her ne kadar rüya sözlükleri veya rüya tabirleri kitapları çıkartılsa da insanları tatmin eder düzeyde olmuyorlar.

 Rüya tabirleri genel geçer kitleye hitap ettiği için insanlar bazen gördükleri rüyaları yanlış şekilde yorabiliyorlar. Üstelik rüyalarının bir anlam taşıdığını düşünen insanlarımız rüyalarını yanlış veya eksik bilgi dolayısıyla kötüye yordukları zaman umutsuzluğa kapılabilmektedir. Bunun için rüyanızın tabirlerini doğru bir şekilde araştırıp, doğru bir şekilde anlam kazanmasına gayret edin.

  Rüyada para görmek genel olarak maddi anlamlar taşısa da manevi anlamı da vardır. Ancak genel olarak rüyada kâğıt para görmek rüya sahibinin çok kısa bir sürede elinin bolluğa kavuşacağı, kaynağı belli olmasa bile kısa bir süre zarfında eline yüklü miktar para geçeceğine delalet eder.

Rüyada Kâğıt Para Toplamak

 Rüyada kâğıt para toplamak uzun zamandır çabaladığınız bir işin rüya sahibine çok ciddi kazançlar getireceğine işarettir. Diğer bir anlamı da manevidir: Rüya sahibinin çok kişinin gönlünde yer etmeyi başardığını ve kendisini sevenlerin artmasına işarettir.

Rüyada Kâğıt Para Verdiğini Görmek

 Her ne kadar keseden para eksiliyor gibi gözükse de aslında rüya sahibine daha yaptığı hayır işlerinin kendi kesesine geri döneceğini gösterir.

Rüyada Eskimiş Kâğıt Para Görmek

 Manevi bir anlam taşır. Rüya sahibinin kıymete bineceğini ve rüya sahibinin ikili ilişkilerinde artış gözlemleneceği söyleniyor. Ancak bir nevi de uyarı niteliğindedir. Rüya sahibinin yakınındaki kişilere dikkat etmesi gerektiği de söylenmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2075023/ruyada-kgit-para-gormek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.