Erdoğan: Askerime hakaret eden vatan hainidir

A Haber ve ATV ortak yayınında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk askerine hakarette bulunanların vatan haini olduğunu, vatan ve milletini sevmek gibi bir dertlerinin olmadığını söyledi. Erdoğan, HDP'ye verilecek her tavizin, bölücü terör örgütü PKK'ya, yani Kandil'e verilmiş taviz anlamına geldiğinin altını çizdi. PKK'lıların ve FETÖ'cülerin 6'lı masadan umutlarının olduğunu, 6'lı masanın başından beri büyük ortaklarının CHP ve HDP olduğunu dile getiren Erdoğan, LGBT gibi sapkın hayat tarzlarının topluma empoze edilmesine izin vermeyeklerini kaydetti.
Mevlüt Peker
|
29 Mart 2023, Çarşamba - 22:58
Erdoğan: Askerime hakaret eden vatan hainidir

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber ve ATV ortak yayınında gündeme dair değerlendirme ve açıklamalarda bulundu.

Deprem bölgelerinde 27.949 konutun inşasının başladığını hatta köy evlerinden bir bölümünün bitme aşamasına geldiğini, yaza kadar bunları bitireceklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ile ilgili bilim insanlarıyla çalışıldığını, yeni dönemde teferruatlı biçimde ele alıp yasal düzenlemeleri de yaparak yeni adım atacaklarını söyledi. "İmar affıydı falan artık düşünemeyiz.” diyen Erdoğan, “Çünkü düşünmeye kalırsak bu depremde yaşadıklarımızla yeniden karşı karşıya kalırız." ifadelerini kullandı.

"Ey muhalefet, askerime, polisime, jandarmama hakaret etmek ile size ekmek çıkmaz." uyarısında bulunan Cumhurbaşkanı, Türk askerine hakarette bulunanların vatan haini olduğunu, çünkü bunların milletini ve vatanını sevmek gibi bir derdi olmadığını söyledi.

Erdoğan, HDP'ye verilecek her tavizin, bölücü terör örgütü PKK'ya, yani Kandil'e verilmiş taviz anlamına geldiğinin altını çizdi.

Daha önce 6’lı masanın 7’nci ortağının bulunduğunu söylediğini, 7’nci ortağın ise şu anda tam anlamıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretiyle ortaya çıkmış olduğunu vurgulayan Recep Tayyip Erdoğan, esasen ilk andan itibaren 6’lı masanın başını CHP ve HDP’nin çektiğini, diğerlerinin ise yancı olduğunu belirterek, PKK'lıların bu “garabet masanın” kendilerine umut verdiğini söylediklerini, FETÖ'cülerin “alacakaranlık kuşağı masası” sayesinde ülkeye döneceklerinin hesabını yaptıklarını dile getirdi.

Terörü kaynağında kurutmaya devam edeceklerini ve siyasetteki uzantılarına milletin gereken dersi vereceğini vurgulayan Erdoğan, aile kurumunun korunmasının öncelikleri olduğunu, özgürlük adı altında LGBT gibi sapkın hayat tarzlarının topluma empoze edilmesine rıza göstermeyeceklerini kaydetti.

Şiddet konusu başta olmak üzere kadınların onuruna, hukukuna,  hakkına yönelik hiçbir müdahaleye izin vermeyeceklerini de söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Akkuyu’ya ilk nükleer yakıtın gelmesi” ile ilgili olarak da “27 Nisan'da belki Sayın Putin de gelecek veya birlikte online sistemle bağlanacağız ve inşallah ilk adımı atacağız" dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Şunu açıklayabilirim, ülkemizi savaşa sokmayacağız, aile kurumunu güçlü tutacağız, ağırlıklı Suriye'den olmak üzere göç konusunda daha hassas davranacağız"

"(Durmak yok yola devam) sloganımızı 'Doğru adımlarla yola devam' olarak güncelliyor ve Türkiye Yüzyılı'na doğru yürüyüşümüzü hızlandırıyoruz."

"Ben alana bakarım. Hele hele 11 ilimizdeki depremin olduğu dönemde gelen kamuoyu araştırmalarının sağlık, sıhhat durumunu asla kabullenmek mümkün değil."

"Sıra asıl hamlemizi yapmaya geldi. İlk şart cumhurbaşkanlığı ve Meclis'te çoğunluğu kazanmak. Karşımızda, ülkenin 20 yılını çöpe atmaya niyetli bir yapı var"

"Bankacılık sektörümüz, uluslararası kriterlere uyumu ve yüksek standartları ile dünyaya örnek olacak konumdadır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2076946/erdogan-askerime-hakaret-eden-vatan-hainidir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.