Ali Güven "Ankara'nın dertlerini Meclis'e taşıyacağız"

DEVA Partisi Ankara Kurucu İl Başkanı Ali Güven, milletvekili olduğunda önceliğinin ulaşılabilirlik olacağını ifade ederek "Meclis istatistiklerine baktığımızda Meclis’i en az ziyaret eden memleket Ankaralılardan oluşuyor. Elini tuttuğumuz vatandaşımıza oralara gelmenin ne kadar rahat, kolay olduğunu anlatacağız. Bundan sonra çayı Meclis'te içeceğiz" dedi.
Ankara Masası
|
30 Mart 2023, Perşembe - 15:52
Ali Güven "Ankara'nın dertlerini Meclis'e taşıyacağız"

DEVA Partisi Ankara Kurucu İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Ali Güven , Ankara Masası Gündem Özel programında Gazeteci Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Ali Güven, Ankara'nın sorularını Meclis'e taşımak, taş üstüne taş koymak için aday olduğunu söyledi.

Doğma büyüme Ankaralı olduğunun altını çizen Güven, 25 ilçenin tamamında emeği olduğunu ifade etti.

"DEVA Partisi Ankara için avantaj"

"25 ilçenin her birinin ayrı problemi var" diyen Güven "İlçe başkanlarımız  eylem raporları oluşturdu ve sundu. İlçelerin sorunlarını tek tek not  ettik" dedi.

Ankara için Deva Partisi'nin bir avantaj olduğunu vurgulayan Güven "  Hem genel başkanı hem il başkanı Ankaralı olan bir parti olarak 6.5 milyonun temsilcisi olmak için çabalayacağız. Milet İttifakı Ankara’da yeni bir vizyon oluşturacak" şeklinde konuştu.

"Çayı Meclis'te içeceğiz"

En iddialı olduklarını konuların başında ulaşılabilirlik olacağını kaydeden Ali Güven şunları söyledi:

"Ben ilçe başkanı olduğum dönemde de il başkanı olduğum dönemde de bastırdığım kartvizitlerin üzerine cep telefonumu yazdırdım. Bugüne kadarda beni gereksiz arayan olmadı.

Yıllardan beri Ankara’nın sokaklarındayız. Elimizden geldiği sürece hemşerilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlarda bunun farkındalar bilincindeler. Ulaşılabilir olmak lazım, kapıların sonuna kadar açık olması lazım. İnsanların dertlerini, problemlerini anlatıyor olabilmesi lazım.

Meclis istatistiklerine baktığımızda Meclis’i en az ziyaret eden memleket Ankaralılardan oluşuyor. TBMM, Ankara sınırları içerisinde ama orayı en az ziyaret eden kesim, Ankaralılardan oluşuyor. Niye arada bir mesafe var, bu mesafeyi kısaltacağız. Elini tuttuğumuz vatandaşımıza oralara gelmenin ne kadar rahat, kolay olduğunu anlatacağız. Bundan sonra çayı mecliste içeceğiz diyeceğiz."

Güven, Ankaralı olmalarının sorunu yerinde tespit etme olanağı sağlayacağını bildirdi.

İlk hangi problemleri Meclis'e taşıyacak?

"Ankara'nın hangi sorunlarını ilk olarak Meclis'e taşıyacaksınız?" sorusuna ise Güven "İlk olarak ulaşım , su problemi, ulaşım sektörünün problemi, yeşil alan sorunlarını taşıyacağım. Bunlar temel problemler, bunları hallettik sonra vizyon projelerine bakmak gerekir." ifadelerini kullandı.

Ankara'nın en büyük sorunun trafik problemi olduğunu söyleyen Güven, sadece eleştirmekle kalmayıp soruna ilişkin kitap hazırladıklarını aktardı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077027/ali-guven-ankaranin-dertlerini-meclise-tasiyacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.