2. el otomobil pazarlarında 300 bin TL'nin altında araç yok

Ramazan Bayramı öncesi 2. el otomobil pazarlarında hareketlilik arttı. Pazarda 300 bin TL'nin altında araç bulmak ise oldukça zor.
Ankara Masası
|
01 Nisan 2023, Cumartesi - 17:12
2. el otomobil pazarlarında 300 bin TL'nin altında araç yok

Samsun'da cumartesi günleri  2. El Otomotivciler Sitesi'nde kurulan oto pazarında yoğunluk yaşandı. Ramazan Bayramı öncesi araba alma hayali kuran ve pazarda arayış içine giren vatandaşlar uzun süre araçları inceledi.

Kimisi aradığı aracı bulurken, kimisi evine eli boş döndü. Pazara gelen vatandaşlar fiyatların yüksek oluşundan şikayetçi oldu.

"300 bin TL’nin altında bir araba yok"

Piyasa hakkında bilgi veren oto galerici Rıfat Bilgili, “Ramazan dolayısıyla bayram önü bir hareketlilik var. Fiyatlar ise yine yerinde durmuyor. Satılan arabayı yerine koymakta zorlanıyoruz. Pazardaki hareketlilik bizi mutlu ediyor. Şu anda sorunsuz kullanmak istiyorsanız 300 bin TL’nin altında bir araba yok. 300 bin TL’nin altında bir araba alan sanayide bol bol dost ve arkadaş edinir. Bundan sonraki hayatına usta ve parçacılarla beraber devam eder. Piyasada da zaten 300 bin TL ile 500 bin TL arasında arabaların satışında hareketlilik var” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077276/2-el-otomobil-pazarlarinda-300-bin-tlnin-altinda-arac-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.