Bulgaristan plakalı tır Çorum'da alev alev yandı: 2 ölü

Çorum’da Bulgaristan plakalı tırın devrilerek yanmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Zeliha Demirci
|
05 Nisan 2023, Çarşamba - 00:00
Bulgaristan plakalı tır Çorum'da alev alev yandı: 2 ölü

Feci kaza, Kargı ilçesi D-100 karayolu Beygircioğlu köyü mevkiinde oldu. Alınan bilgiye göre, 47 yaşındaki Lozko P. idaresindeki Bulgaristan plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde devrildi.

Kazanın ardından alevlere teslim olan tırın sürücüsü Lozko P. ile aynı araçta bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine Osmancık ve Kargı ilçelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile tırda çıkan yangını söndürmek için çalışma başlatıldı. Ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Tırda yapılan kontrollerde sürücü ve yanındaki şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza sebebiyle kontrollü olarak trafiğe kapanan karayolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077654/bulgaristan-plakali-tir-corumda-alev-alev-yandi-2-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Bnhfuirlig
05 Nisan 2023, 01:33
бессрочно почтовый адрес Тольятти Ростов-на-Дону Сургут Рязань Нальчик Орёл Сызрань Петропавловск-Камчатский Назрань Новомосковск Видное <a href=https://pechory.registratsia-zakonno.ru>прописка и миграционный учет несовершеннолетнего </a>