Ahmet Hakan kimdir?

Türk gazeteci ve televizyoncu Ahmet Hakan kimdir? Sosyal medya platformu Twitter üzerinden Cem Uzan'la tartışması ile gündeme gelen Ahmet Hakan nereli, kaç yaşında?
Suat Mutlu
|
05 Nisan 2023, Çarşamba - 13:46
Ahmet Hakan kimdir?

Tam adı Ahmet hakan Coşkun, 11 Ağustos 1967 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesinde dünyaya geldi. Hakan, lise eğitimini imam-hatip lisesinde tamamladı ve üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde devam etmiştir. Hakan, bir süre burada okuduktan sonra İstanbul'a geçerek eğitimine orada devam etmiştir. 

Kariyeri

Ahmet Hakan, kariyer hayatına 1993-1994 yıllarında TGRT Ana Haber'i spiker olarak sunarak başladı. Ardından Hakan, o dönem kurulan Kanal 7'nin kadrosuna dahil olarak muhabirlik yaptı. Hakan 1994-2005 yılları arasında Kanal 7 Haber bülteninin sunuculuğunu ve Kanal 7 haber müdürlüğü görevini üstlendi. Hakan, 2005 yılında Kanal 7'den istifa ederek kariyerine Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yaparak devam etti. Daha sonra Hakan, bir dönem Sabah gazetesinde ardından da Hürriyet gazetesinde yazın hayatına devam etti. Ahmet Hakan, 2005'ten günümüze değin CNN Türk'te "Tarafsız Bölge" adlı programın sunuculuğunu yapmaktadır. Aynı zamanda Hakan, 2017 yılından itibaren Kanal D Haber bültenini sunmakta ve Kanal D   haber dairesi başkanlığını yürütmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077731/ahmet-hakan-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.