Cumhurbaşkanı Erdoğan rakipleri katladı

SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anket sonuçlarına göre rakiplerinin çok üstünde oy alacağını açıkladı.
Ankara Masası
|
10 Ağustos 2020, Pazartesi - 22:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan rakipleri katladı

SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında, son araştırma sonuçlarını açıkladı.

Bayrakçı, "Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa kime oy verirsiniz?" sorusuna vatandaşların büyük çoğunluğunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cevabını verdiğini söyledi.

ERDOĞAN YÜZDE 50'LERDE

Anketlerde Erdoğan'ın rakiplerini 4'e katladığını açıklayan Bayrakçı, oy oranlarını  Cumhurbaşkanı Erdoğan 41.5, Ekrem İmamoğlu 9.1, Meral Akşener 7.2, Muharrem İnce 6.8, Selahattin Demirtaş 6.4, Mansur Yavaş 6.2 olarak açıkladı. 

Bayrakçı, bu isimler dışında da isim verenlerin olduğunu, kararsızların dağıtıldığında Erdoğan'ın yüzde 50'lerde olduğunu söyledi.

"KAZANACAK KİŞİ BELLİ"

Bu sonuçlara göre Erdoğan seçimleri çok rahat kazanacağını ifade eden Bayrakçı "Erdoğan'ın 3 puan 3.5 puan bir oy kaybı var. Belki ekonomiden kaynaklı. Fakat şuan da muhalefet doğru bir strateji uygulamasa seçim ister 6 ay sonra olsun ister 3 yıl sonra olsun kazanacak kişi belli demektir. " diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/59729/cumhurbaskani-erdogan-rakipleri-katladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.