Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin açıklama!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin, "15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak, olayları yaratanlar da sürat ile yakalanıp yargılanacaklar, kimse üzülmesin" ifadelerini kullandı
Ecem Çetin
|
06 Nisan 2023, Perşembe - 16:04
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıya ilişkin açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sabah saat 05.00 sularında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı silahlı saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından saldırıya ilişkin açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Bugün saat 05.00 sularında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik düzenlendiği düşünülen bir silahlı saldırı gerçekleşmiştir. Binada görev yapan nöbetçi polis memuru ile binanın bulunduğu alandaki özel güvenlik görevlisinin ifadelerine göre olayda 6-7 el ateş edilmiştir. İlk belirlemelere göre İl Başkanlığımıza isabet eden mermi bulunamamış, olay mahalinde boş kovanlar bulunmuştur. Olayla ilgili savcılık tahkikatı devam etmektedir" ifadelerini kullandı. 

"Olayları yaratanlar da sürat ile yakalanıp yargılanacaklar, kimse üzülmesin"

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan saldırıya ilişkin açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlar hiç kimse merak etmesin kimse karamsarlığa kapılmasın, emin olun 15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak, olayları yaratanlar da sürat ile yakalanıp yargılanacaklar, kimse üzülmesin. Biz üzülmüyoruz ama tabii böyle bir olayın olmaması bizim arzularımızdan birisi. Bu olmayacak bir daha Türkiye'de" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077871/kemal-kilicdaroglundan-chp-istanbul-il-baskanligina-yapilan-saldiriya-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.