Muharrem İnce'den Sadullah Ergin tepkisi!

Muharrem İnce, Sadullah Ergin'in milletvekili adayı olarak ismi açıklanmasına tepki gösterdi.
Ecem Çetin
|
13 Nisan 2023, Perşembe - 15:15
Muharrem İnce'den Sadullah Ergin tepkisi!

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin,  DEVA Partisi kontenjanından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden Ankara 1. bölgeden milletvekili adayı gösterildi. 

Ergin'in aday olarak açıklanmasının ardından tepkiler peş peşe geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve 13. cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından eski zamanlara ait bir videoyu paylaşarak tepkisini dile getirdi.

İnce, "Ben Silivri'de Fetöcü hakimlerin kumpaslarına direnirken, Sadullah Ergin Adalet Bakanı olarak o hakimlerin hukuksuzluklarına kol kanat geriyordu. Ali Dibocu adayınız hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ergin'in adaylığına ilişkin şunları söyledi:

"Sadullah Bey başka bir partinin adayı, diğer arkadaşlar da başka bir partinin adayı bizim partililer de var Saadetli var, Devalı var Gelecek Partili var, Demokrat Partili var, İyi partili var… Dolayısıyla bunlar artık oyların heba olmaması ve bunların lehe çalışması için böyle bir akılcı politika izlendi.  Onlar bizim içişlerimize karışamazlar, biz onların iç işlerine karışamayız. Onlar ayrı partiler, biz ayrı partiyiz. Dolayısıyla birbirimizin alanına girip oraya yönelik üstü örtülü veya açık eleştiri yaparsak doğru olmaz. Biz olduğu gibi kabul ederiz." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078644/muharrem-inceden-sadullah-ergin-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.