Bayraktar Teknoloji Merkezi’nde ramazan

Selçuk Bayraktar, 200.000 metrekare alan üzerine kurulu, dünyanın en nitelikli sosyal donatılarını barındıran “Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi”nden ramazan görüntülerini paylaştı.
Mevlüt Peker
|
08 Nisan 2023, Cumartesi - 00:34
Bayraktar Teknoloji Merkezi’nde ramazan

Savunma sanayisi alanında önemli çalışmalar gerçekleştiren Baykar, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nden Ramazan süslemelerinin yer aldığı görüntüler paylaştı. Baykar'ın açıklamasına göre, dünyanın en nitelikli sosyal donatılarına sahip olan merkez, 200 bin metrekarelik bir alana yayılmış durumda. Tesisin en önemli özellikleri arasında AR-GE, mekanik ve elektronik entegrasyon fazları bir arada olan 58 bin metrekarelik tasarım merkezi yer alıyor. Bu bölümde, 13 farklı mühendislik disiplini bir arada çalışarak üretim yapılıyor.

Merkezin kapalı alanları arasında, 100 bin metrekarelik üretim ve entegrasyon tesisleri, 24 bin metrekarelik Baykar Park'ın içinde suni çim futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş parkuru, mescid, konferans salonu, cep sineması, iki kapalı havuz, hamam, sauna, spa merkezi ve fitness salonu yer alıyor.

Baykar'ın yönetim kurulu başkanı ve teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, tesisin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Teknoloji Kampüsümüz. Gönlümüzün aktığı yer. Evimiz" ifadelerini kullandı.

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi, sadece teknolojik açıdan değil, insan odaklı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Merkezde çalışanlar için kreş hizmeti sunulurken, 45 oda ve 70 yataklı konaklama tesisi, 670 kişilik yemekhane, 2 kafeterya ve 22 bin metrekarelik otopark da mevcut. Bu merkez, Türkiye'nin teknoloji alanında geldiği seviyeyi yansıtan önemli bir yapı olarak dikkat çekiyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078034/bayraktar-teknoloji-merkezinde-ramazan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.