Kedisini yangında kurtarmak için zamanla yarıştı

Bilecik’te bir pasaj içinde meydana gelen yangın maddi hasara yol açarken, bir vatandaş kedisini kurtarmak için zamanla yarıştı.
Mevlüt Peker
|
08 Nisan 2023, Cumartesi - 00:58
Kedisini yangında kurtarmak için zamanla yarıştı

Bilecik’te bir apartmanın giriş katında bulunan pasajın merdiven boşluğunda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın sırasında, apartmanda oturan bir kişi kedisini kurtarmak için büyük bir çaba sarf etti. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, itfaiye, polis, elektrik ve doğal gaz arıza ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla yangın kontrol altına alındı ve kedi de güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Polis ekipleri, yangının nedeninin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılabileceği ihtimali üzerinde durarak olayla ilgili soruşturma başlattı. Yangın sonucunda pasajda maddi hasar meydana geldi.

Olayın meydana geldiği İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Caddesi'nde, vatandaşlar yangın esnasında büyük bir endişe yaşarken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun bir çaba sarf etti. Apartman sakinleri de ellerindeki yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahale etmeye çalıştı.

Yangının kısa sürede kontrol altına alınması, itfaiye, polis ve diğer ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde oldu. Yangında kurtulan kedi ise, sahibi tarafından güvenli bir şekilde taşıma çantasına konularak dışarı çıkarıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, yangının sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Apartmandaki vatandaşlar ise yangın sonrası hasarın boyutunu incelemeye başladılar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078035/kedisini-yanginda-kurtarmak-icin-zamanla-yaristi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.