Yaşar Okuyan'dan seçim çıkışı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, katıldığı programda mayıs ayında gerçekleştirilecek seçime dair ilginç açıklamalarda bulundu. Okuyan, Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söyledi.
Onur Çetinkaya
|
13 Nisan 2023, Perşembe - 11:49
Yaşar Okuyan'dan seçim çıkışı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili gizli bilgilere sahip olduğunu ve bir yıl önce de bu bilgileri dosya halinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiğini iddia eden Yaşar Okuyan'ın CHP ile ilişkisi kesilmişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Okuyan katıldığı programda CHP ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve seçimlere ilişkin değerlendirme ve açıklama yaptı.

" Ciddi bir umutsuzluk doğdu"

Millet İttifakı'nda Akşener gerilimi ve sonrasına dikkat çeken Okuyan, ortaya çıkan sonucun umutsuz olduğunu söyledi. Yaşar Okuyan,  "Masadaki tantanalar sonrası ciddi bir umutsuzluk doğdu. Bunlar nasıl iktidar olacak?" diye konuştu.

"Oy vermeyeceğim"

Kemal Kılıçdaroğlu ile genel merkezdeki son görüşmelerinde istifa etmek istediğini ancak Kılıçdaroğlu'nun istemediğini ifade eden Okuyan, görüşmenin ardından partiden ihraç edilmesine öfkeli olduğunu söyledi.

Sadullah Ergin'in adaylığı sonrası CHP'nin Çankaya'daki oylarının düşeceğini de öne süren Okuyan, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vermeyeceğini açıkladı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078617/yasar-okuyandan-secim-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.