Akşener, "Kılıçdaroğlu'na oy istiyorum"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Samsun'da partililerle buluştu. 14 mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Akşener, Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'na oy istedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ise," Sayın Erdoğan saygıyla yolcu edilecek" dedi.
Onur Çetinkaya
|
13 Nisan 2023, Perşembe - 16:44
Akşener, "Kılıçdaroğlu'na oy istiyorum"

14 Mayıs seçimleri için parti liderleri çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye sandık için geri saymaya başladı.

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun'da partililerle bir araya geldi.

Konuşmasında uzun bir süredir seçmenin dertlerinin dinlenilmediğini söyleyen Akşener, "Bu düzenin adı, tek adam sistemi, partili cumhurbaşkanı sistemi. Bu düzenin adı, harami düzeni. Kul hakkının yendiği, harama el uzatıldığı, insanların kayırıldığı, garibanın yanına uğranılmadığı bir düzen" ifadelerini kulandı. 

"Kılıçdaroğlu'na oy istiyorum"

Vatandaşlardan Kılıçdaroğlu'na oy isteyen İYİ Parti lideri, "Oyunuzu çok kıymetli edeceksiniz, ama el ele verip bu harami düzeni değiştireceğiz. Sizden şimdi İYİ Parti’ye oy istiyorum. Şimdi sizden, 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kılıçdaroğlu’na oy istiyorum. Şimdi sizden, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu ve İYİ Partimize oy istiyorum. Özellikle AK Partili seçmenlerden, kardeşlerimden oy istiyorum." diye seslendi. 

14 Mayıs'ta kullanılacak bir oyun Türkiye'nin kaderini değiştireceğini söyleyen Meral Akşener, " 14 Mayıs akşamı sandıklar açılacak, Sayın Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak, Millet İttifakı iktidar olacak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan saygıyla yolcu edilecek ve alkışlarla Sayın Kılıçdaroğlu o makama oturacak." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078656/aksener-kilicdarogluna-oy-istiyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.