Meral Akşener: ''Sözümüz söz 14 Mayıs'ta tarih yazacağız''

İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Meral Akşener, "Türkiye'nin bu yükü daha fazla kaldıramayacağını bildiğimiz için buradayız. 14 Mayıs'ta milletimizi bu ucube düzenden kurtaracağız. Sözümüz söz 14 Mayıs'ta tarih yazacağız"
Ecem Çetin
|
16 Nisan 2023, Pazar - 14:35
Meral Akşener: ''Sözümüz söz 14 Mayıs'ta tarih yazacağız''

İYİ Parti'nin ''Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı'' ATO Kongre Merkezi'nde düzenlendi. 

Genel Başkan Meral Akşener, toplantıda açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'nin bu yükü daha fazla kaldıramayacağını bildiğimiz için buradayız"

İYİ Parti Lideri'nin açıklamalarından konu başlıkları;

"Bugün Türkiye'de bize geçmişi unutturmak isteyenler var. Bize geçtiğimiz 20 yılı unutturmak isteyenler var. Ancak yine de bugün Türkiye'de hakkı savunan iyiler de var. Aziz milletim sakın endişe etme. Bak burada iyiler var. Bunalan sıkılan ve çözüm nerede diyen kardeşim, sakın endişe etme bak burada iyiler var. Türkiye'nin bu yükü daha fazla kaldıramayacağını bildiğimiz için buradayız.",

"Sözümüz söz 14 Mayıs'ta tarih yazacağız"

"Bir kişinin iki dudağı arasına mahkum edilen ülkemize demokrasiyi getirmek için buradayız. Biz sesi çıkmayanların sesi olacağımıza söz verdik. Çaresizlerin yanında olacağımıza söz verdik. Milletimizin hakkını rant peşinde koşanlara yedirmeyeceğimize söz verdik. Çok daha cesur bir aile olarak sözümüzün arkasındayız. 14 Mayıs'ta milletimizi bu ucube düzenden kurtaracağız. Sözümüz söz 14 Mayıs'ta tarih yazacağız."

" Ne sellerde, ne depremlerde ne maden facialarında insanlarımızı yaşatamadılar"

"Kahramanmaraş'ta, Adana'da, Diyarbakır'da, Gaziantep'te, Osmaniye'de, Şanlıurfa'da, Kilis'te, Malatya'da insanlarımızı yaşatamadılar. Mesela Recep Bey çıktı, 'Kader planı' dedi. 'Ölüm bu işin fıtratında var' dedi. Hatta daha dün Hatay'da daha da ileri gittiler 'Bu depremde rahmet var' dediler. Bunu diyecek kadar ölçüyü kaçırdılar. Sonuç ne oldu? Ne sellerde, ne depremlerde ne maden facialarında insanlarımızı yaşatamadılar."

" Recep Bey ve arkadaşlarına karşı adil davranacağımıza söz veriyoruz"

"Adaletin bir gün en çok kendilerine lazım olacağını unutuyorlar ama biz İYİ Parti olarak buradan söz veriyoruz. Recep Bey ve arkadaşlarına karşı adil davranacağımıza söz veriyoruz. Bu memleketin milyonlarca mazlumu gibi, onlar için de adaleti sağlayacağımıza söz veriyoruz."

" Gencecik bir akademisyenin kanını, yerde bıraktılar"

Son olarak bu yılın başında bir suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’i hatırlatan Akşener, "Başkentin göbeğindeki, alçak bir suikasti, görmezden geldiler. Katilleri, azmettiricileri, alçaklığa ortak olanları, bilmezden geldiler. Yargı süreçlerine, müdahale ettiler. Gencecik bir akademisyenin kanını, yerde bıraktılar. Yani Sinan Ateş’i de yaşatmadılar!" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2078962/meral-aksener-sozumuz-soz-14-mayista-tarih-yazacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.