AK Parti'den Akşener'in sözlerine yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullandığı, "Adaletin bir gün en çok kendilerine lazım olacağını unutuyorlar ama biz İyi Parti olarak Recep Bey ve arkadaşlarına karşı adil davranacağımıza söz veriyoruz." ifadelerine tepki gösterdi.
Onur Çetinkaya
|
18 Nisan 2023, Salı - 15:48
AK Parti'den Akşener'in sözlerine yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesinin açıkladığıtoplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, "Adaletin bir gün en çok kendilerine lazım olacağını unutuyorlar ama biz İyi Parti olarak buradan söz veriyoruz. Recep Bey ve arkadaşlarına karşı adil davranacağımıza söz veriyoruz. Bu memleketin milyonlarca mazlumu gibi, onlar için de adaleti sağlayacağımıza söz veriyoruz." ifadelerini kullandı.


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için kullandığı sözlere tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik,"Erdogan’ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz" dedi.

Sözlerinin devamında Çelik," Demokratik kazanımlarımız gelecek nesillere bırakılacak en büyük mirastır. Milletimizin feraseti Yassıada zihniyetini diriltme hayalleri kuranlara geçit vermeyecektir. "ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079221/ak-partiden-aksenerin-sozlerine-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.