Selçuk Bayraktar’dan takozculara özel paylaşım!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar’dan takozculara özel "Bayraktar Kızılelma" paylaşımı…
Mevlüt Peker
|
20 Nisan 2023, Perşembe - 00:39
Selçuk Bayraktar’dan takozculara özel paylaşım!

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri, T3 Vakfı ve Can Sağlığı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya platformu Twitter’daki @Selcuk onaylı hesabından yaptığı paylaşımda, Bayraktar Kızılelma'nın 6. ve 7. uçuş testlerinde seri iniş-kalkış ve yüksek hızlı uçuş denemelerinin gerçekleştirildiği görüntülere yer verdi.

Twitter hesabı @Selcuk üzerinden yaptığı açıklamada Selçuk Bayraktar, "Türlü iftiralarla yolumuza takoz koyma gayretinde olanlar #Kızılelma'mıza yetişemesin diye hızımızı her testte biraz daha yükseltiyoruz. Uçuşlarımız ve mücadelemiz ülkemiz gök vatanda ve uzayda tam bağımsız oluncaya dek sürecek." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar, Türkiye’nin gururu, yerli ve milli ilk insansız savaş uçağı Kızılelma'nın uçuş görüntülerini, "Gök vatanda ve uzayda tam bağımsız oluncaya kadar" ve "Pist üzerinden hızlı geçişlere devam." sözleriyle paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079438/selcuk-bayraktardan-takozculara-ozel-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.