Alevi Ocakları İnanç ve Kültür Derneği Başkanı Emrah Uslu: ''Alevinin tırnağı olamazsınız''

Alevi Ocakları İnanç ve Kültür Derneği Başkanı Emrah Uslu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı paylaşımın ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Ankara Masası
|
20 Nisan 2023, Perşembe - 05:10
Alevi Ocakları İnanç ve Kültür Derneği Başkanı Emrah Uslu: ''Alevinin tırnağı olamazsınız''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından son olarak 'Alevi' başlıklı bir video paylaştı. Bu paylaşımın ardından Alevi Ocakları İnanç ve Kültür Derneği Başkanı Emrah Uslu'dan tepki geldi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının ardından Emrah Uslu şu ifadeleri kullandı;

''Uzun zamandır anlatmaya çalışıyorum. Önce seccade olayı, hatırlayın bilerek ve kurgulanarak yapıldığını iddia ettim. Niye biliyor musunuz Alevileri dinsiz imansız gösterip, toplum tepki göstersin ve Alevileri kutuplaştıralım.

Devletine bağlı olmasın Aleviler, devletiyle düşman olması için bir proje !!! Hiç bir Alevi PKK ve işbirlikçileriyle işbirliği yapmaz yapamaz dedim. FETÖ, ya Allah aşkına Alevi toplumuna en büyük zulmü bunlar yapmadı mı. Bu Alevi dediler işe almadılar, ötelediler ayrıştırdılar. Alevilerin en büyük düşmanı FETÖ ve artıklarıdır..

Ve maalesef tekrar Alevi Sünni ayrımını, Alevi kimliğine bürünmüş kişilerle birlikte yapmaya çalışıyorlar. Uyanın uyanın, Alevi toplumu uyanın artık… Gene kurgu Aleviler, Siz gidin Almanya’dan Avrupa’dan alın parayı, dininizi bayrağınızı satın, sonrada Alevi nutuğu atın.

Siz Alevi olamazsınız siz Alevinin tırnağı olamazsınız…''

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079451/alevi-ocaklari-inanc-ve-kultur-dernegi-baskani-emrah-uslu-alevinin-tirnagi-olamazsiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.