ABB'den Kahramanmaraşlı çiftçiye destek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraşlı çiftçilere 100 ton sıvı gübre desteğinde bulundu.
Ecem Çetin
|
20 Nisan 2023, Perşembe - 10:56
ABB'den Kahramanmaraşlı çiftçiye destek!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından harekete geçerek tüm imkanlarını seferber eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), desteklerini sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta altyapı çalışmalarından sıcak yemek dağıtımına, yaşam alanlarının ilaçlanmasından psikolojik desteğe kadar birçok konuda destekte bulunan ABB,  şimdi de depremzede çiftçilere yeni bir destek için adım attı. 

ABB iştiraklerinden BelPlas AŞ, Kahramanmaraşlı çiftçilere ulaştırmak üzere 5 TIR dolusu sıvı gübreyi bayram öncesinde yola çıkardı. 

Yaklaşık 100 ton sıvı gübre, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı koordinesinde çiftçilere ulaştırılacak.

ABB  Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından desteğe ilişkin şu paylaşımı yaptı;

"Depremden etkilenen Kahramanmaraş’taki çiftçilere desteklerimiz devam ediyor. Kendi imalatımız olan 100 ton sıvı gübre çiftçilere teslim edilmek üzere yola çıktı."

BelPlas AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Tokmak, “Ankara Büyükşehir Belediyesi BelPlas AŞ tarafından üretilen sıvı gübrelerimiz Kahramanmaraş’ta depremden etkilenen çiftçilerimize ulaştırılmak üzere yola çıkmıştır.  5 tır olarak yaklaşık 100 ton gübre bayramda orada olacak şekilde Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız koordinesinde yapılacaktır” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079474/abbden-kahramanmarasli-ciftciye-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.