Sevgilisinin intikamını almak için polis kılığına giren genç öldürüldü

İstanbul’da Sebastian Aziz Çelikbaş isimli üniversite öğrencisi, uyuşturucu operasyonunda tutuklanan kız arkadaşının "intikamını" almak için, sahte polis kimliği çıkartıp, polis kılığına girdi ve ardından uyuşturucu satıcılarının peşine düştü. Ancak Çelikbaş'ın planı ters tepti ve silahla vurularak hayatını kaybetti.
Ersin Küçükbarak
|
22 Nisan 2023, Cumartesi - 11:47
Sevgilisinin intikamını almak için polis kılığına giren genç öldürüldü

İddiaya göre, Şili doğumlu Türk vatandaşı Sebastian Aziz Çelikbaş’ın kız arkadaşı, İstanbul’da bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak tutuklandı.

Çelikbaş ise bunu duyunca bir "intikam planı" hazırladı. Polis yeleği giyip polis kimliği hazırlayan Çelikbaş, Zeytinburnu’na giderek oradaki uyuşturucu satıcılarını aramaya başladı.

Show Haber'in haberine göre, telsizle gezen Çelikbaş bir uyuşturucu satıcısıyla tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüştü. 10 dakika sonra ise olay yerine gelen uyuşturucu satıcısının arkadaşı Çelikbaş’a peş peşe ateş etti. Olay yerine hemen polis ve ambulans ekipleri geldi. Üniversite öğrencisi olan Çelikbaş kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şili medyası da paylaştı

Altı şüphelinin ise olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, Şili medyasına da haber olduğu öğrenilen olayla ilgili polis soruşturma başlattı. Polis ekipleri belirlediği şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden 3’ünün tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079648/sevgilisinin-intikamini-almak-icin-polis-kiligina-giren-genc-olduruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.