Liderler seçim çalışmalarına hız veriyor

14 Mayıs seçimlerine az bir süre kala liderler il il gezerek miting yapacak. Liderlerin bir günde 3 miting yapması bekleniyor.
Ankara Masası
|
24 Nisan 2023, Pazartesi - 09:24
Liderler seçim çalışmalarına hız veriyor

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine kilitlendi. Tarihi seçim için liderler Ramazan'ın çıkmasının ardından miting programları kapsamında gaza basması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı

“Türkiye Yüzyılı’na giden yolu Afyon’dan başlatıyoruz” diyerek ilk seçim mitingini yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 40 ile gidecek. Erdoğan öncelikle  Eskişehir, Denizli, Gaziantep ve Sakarya’da miting düzenleyecek. Erdoğan bugün ise önce  Bursa Gemlik’te, ardından Manisa’da olacak. olacak.

Kılıçdaroğlu bazı günler 3 miting yapacak

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun miting programı da bir hayli yoğun. Kılıçdaroğlu bugün  Ardahan, Kars ve Uşak’ta seçmenle buluşacak. Mitin dışında toplantılara da katılacak Kılıçdaroğlu'nun bazı günlerde 3 miting yapacağı 20 günde 40 ilde gideceği öğrenildi.

Bahçeli de 23 miting yapacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de miting programını geçtiğimiz hafta açıkladı. 20 günde 23 miting yapacak olan Bahçeli’nin bugünkü adresleri Kastamonu ve Çankırı.

Millet ittifakı ortakları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, CHP listelerinden seçime girecek olan DEVA, Gelecek Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi genel başkanlarının programları hayli yoğun. Liderler toplantı ve il gezilerinin yanı sıra canlı yayınlarla kendilerini vatandaşa anlatacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079799/liderler-secim-calismalarina-hiz-veriyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.