Meral Akşener: CHP'li her aileden bir tanecik oy istiyorum

"İYİ Partililer oylarınızı hem Meral'e hem Kemal'e istiyorum" diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "CHP'lilerden de her aileden bir tanecik istiyorum, mümkün mü bir tanecik her aileden. Fazlası yok, bir tanecik" dedi.
Mevlüt Peker
|
08 Mayıs 2023, Pazartesi - 21:41
Meral Akşener: CHP'li her aileden bir tanecik oy istiyorum

Adana'da CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı mitingde Adanalılara hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "CHP'lilerden de her aileden bir tanecik oy istiyorum. Mümkün mü bir tanecik her aileden. Fazlası yok, bir tanecik" diyerek İYİ Parti için oy istedi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Adana'da Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen mitingde seçmenlere hitap etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de mitinge katılarak Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Mitingde konuşan Akşener ise Erzurum'da yaşanan olaylar ve seçim çalışmalarına değinerek seçmenlerden oy istedi.

Akşener, "Bir oy Kemal'e, bir oy Meral'e" diyerek CHP seçmenlerine saygısının sonsuz olduğunu belirtti ve İYİ Parti seçmenlerinden de oy istedi. Akşener, "Her aileden bir tanecik istiyorum. Mümkün mü? Fazlası yok, sadece bir tanecik" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081491/meral-aksener-chpli-her-aileden-bir-tanecik-oy-istiyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
mobilnye-konditsionery-qasi
15 Mayıs 2023, 20:48
Вы ищете надежный мобильный кондиционер купить в ростове на дону? Обратите внимание на компанию techolod! В компании techolod мы предлагаем широкий ассортимент мобильных кондиционеров, которые идеально подходят для любого дома или офиса. Наша продукция разработана для обеспечения максимальной эффективности охлаждения при минимальном потреблении энергии. <a href="https://kondicioner-th.ru/kondicioneri/mobilnye-konditsionery/">недорогие напольные кондиционеры</a>. Мы также предлагаем конкурентоспособные цены, поэтому вы можете быть уверены, что получаете лучшее соотношение цены и качества. Наши мобильные кондиционеры воздуха имеют различные размеры и стили, так что найдется что-то, что удовлетворит любые потребности и бюджет. Если вы ищете мощное устройство для большого офиса или что-то меньшее и более портативное для дома, у techolod найдется идеальное решение. У нас также есть модели, специально разработанные для установки в тесных помещениях, таких как чердаки и подвалы.