Bahçeli, Kastamonu'dan seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu'da gerçekleştirilen "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde vatandaşlara seslendi. Bahçeli, "Tarihi yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz." dedi.
Onur Çetinkaya
|
24 Nisan 2023, Pazartesi - 15:14
Bahçeli, Kastamonu'dan seslendi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine partiler mitinglerle start verdi. Adaylar, seçim bölgelerinde seçmenin nabzını tutuyor.

Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kastamonu'da vatandaşlara seslendi.

Geçtiğimiz sene bölgede yaşanan sel felaketine ilgili konuşan Bahçeli,  "Sözümüz sözdür hiçbir insanımızı açıkta bırakmayacağız. Hiçbir insanımıza sırt çevirmedik çevirmeyeceğiz. " dedi.

"Hizmet kesintiye uğramamalıdır"

14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştüreceğiz diyen MHP lideri, "Tarihi yolculuğumuzu kararlılıkla sürdüreceğiz,14 Mayıs’tan sonra hizmet kesintiye uğramamalıdır. " ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep bozgunculuğuna soyunmuştur"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Bahçeli, "Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep bozgunculuğuna soyunmuştur. İç barış ve huzur ortamını tahrip etmeyi can simidi olarak görmektedir. Terörist Demirtaş ve Sarosçu Kavala'yı serbest bırakacağını açıklamıştır. Yeşil Sol Parti Kılıçdaroğlu ile yan yanadır" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2079835/bahceli-kastamonudan-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.