Galatasaray'ın Rangers maçı kamp kadrosu açıklandı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın deplasmanda İskoçya'nın Rangers takımıyla karşılaşacak Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.
aa:text:20200930:22560523
|
30 Eylül 2020, Çarşamba - 10:21
Galatasaray'ın Rangers maçı kamp kadrosu açıklandı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın İskoçya temsilcisi Rangers ile deplasmanda yapacağı maç için özel uçakla Glasgow'a gitti.

Takım otobüsüyle İstanbul Havalimanı'na gelen Galatasaray kafilesi, VİP bölümünden pasaport kontrolüne geçti.

Teknik Direktör Fatih Terim ve takım oyuncularından oluşan kafile, daha sonra  özel bir uçakla İskoçya'ya hareket etti.


Galatasaray, karşılaşma öncesinde son antrenmanını TSİ 20.30'da müsabakaya ev sahipliği yapacak Ibrox Stadı'nda gerçekleştirecek. 

İdman öncesinde teknik direktör Fatih Terim ile bir futbolcu, TSİ 20.00'de statta yer alan medya merkezinde on-line bir platform üzerinden düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

 Jesse Sekidika listeye dahil edildi

Öte yandan Galatasaray'da UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayan Jesse Sekidika, bu maç öncesinde listeye dahil edildi.


Rangers maçı kamp kadrosunda kimler var?

Sarı-kırmızılı takımın Rangers maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Peter Etebo, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Emre Taşdemir, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Jesse Sekidika, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk.

Maç ne zaman, nerede, hangi kanalda yayınlanacak?

Temsilcimiz Galatasaray’ın 1 Ekim’de Rangers ile oynayacağı karşılaşma teve2’de yayınlanacak.

Müsabaka öncesinde ve sonrasında yorumcuların değerlendirmeleri de Spor Smart'ta olacak.

Spor Smart ayrıca teve2 ile birlikte aynı anda müsabakayı canlı olarak izleyicilerine aktaracak.

1 Ekim Perşembe günü İskoçya'da oynanacak karşılaşma TSİ 21:45'te başlayacak.

Glasgow Rangers ile Galatasaray, 1 Ekim'de İskoçya'daki Ibrox Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Play-Off'lar da tıpkı önceki turlar gibi tek maç üzerinden oynanacak. Kazanan taraf, Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

Rangers’tan sezona müthiş başlangıç

Alt liglere düşürüldükten sonra basamakları tek tek çıkarak kendi ligine dönen Glasgow Rangers, mazisini arıyor.

Futbolseverlere yeniden Celtic ile birlikte zirve yolundaki rekabetin keyfini yaşatmak ve şampiyonluklar yaşamak isteyen İskoç devi, o günlere dönüşün sinyallerini verdi.

Rangers, Steven Gerard ile inanılmaz bir çıkış yakaladı

Steven Gerrard yönetiminde müthiş bir çıkış yakalayan Glasgow temsilcisi, bu sezon İskoçya Ligi'ndeki 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlikle lider; 17 gol attı 2 gol yedi. Rangers Avrupa Ligi'ndeki 2 maçta ise 2 galibiyet elde ederken, 9 gol attı ve hiç gol yemedi.

Hagi bu kez rakip

Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin İstanbul'da doğan, Ali Sami Yen'de ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyüyen oğlu Ianis Hagi, ilk kez Glasgow Rangers formasıyla sarı kırmızılılara rakip olacak. 21 yaşındaki 10 numara, İskoç ekibinin en önemli yeteneklerinden biri.

Bir yanda oğlu diğer yanda UEFA şampiyonluğu yaşadığı takımı Galatasaray olan baba George Hagi’nin kalbi ise deyim yerindeyse ikiye bölünecek.

Gerrard, Galatasaray'ı favori görüyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'ı konuk edecek Glasgow Rangers'ta teknik direktör Steven Gerrard mücadele öncesi temkinli konuştu. Sarı Kırmızılar'ı öven Liverpool efsanesi  "Eminim favori olacaklar. Dünya çapında oyunculara sahip, Şampiyonlar Ligi takımı olan dev bir kulüp" değerlendirmesinde bulundu. İngiliz çalıştırıcı, eski takım arkadaşı Ryan Babel'e de dikkat çekti.


http://www.ankaramasasi.com/haber/207996/galatasarayin-rangers-maci-kamp-kadrosu-aciklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.