Kadir Doğulu'dan açıklama geldi

Çıktığı eğlence mekanında kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri sosyal medyada yayılan ve S baş harfli bir kadına imam nikahı kıydığı öne sürülen Kadir Doğulu'dan açıklama geldi
Ecem Çetin
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 09:30
Kadir Doğulu'dan açıklama geldi

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu'nun gittiği bir mekanda kadınlarla yakın temas kurduğu ve dans ettiği görüntüleri günlerdir sosyal medyanın gündeminde... 

7 yıldır Neslihan Atagül'le mutlu bir evliliği olan  Doğulu hakkında bu iddianın ardından bir söylenti daha ortaya atıldı. 

Kadir Doğulu'nun hem popçulara hem topçulara yakın S baş harfli bir kadın ile beraber olduğu iddia edildi. Hatta Doğulu'nun S'yi elinde çiçek ve çikolata ile istemeye gittiği ve imam nikahı kıydığı öne sürüldü. 

Bu dedikodular magazinde bomba etkisi yaratırken, Doğulu’nun Alaçatı’da adı daha önce Murat Dalkılıç’la da anılan Sezer Çakır’la samimi şekilde eğlendiği ve Çakır’la imam nikahıyla evli olduğu iddia edildi. 

"Normal bir konuşma"

İki gündür sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ilk iddiayla ilgili Neslihan Atagül’ün yakın çevresine "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği ve ihanet söylentisini önemsemediği öğrenildi

" O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum"

Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan Kadir Doğulu, "Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok" ifadelerini kullandı.

"İmam nikahlı eşim yok"

İmam nikahı iddiasına ise kahkahalarla gülen Doğulu “Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok” açıklamasını yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080155/kadir-doguludan-aciklama-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.