Akşener, partisinin Ankara seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı. Akşener, konuşmasında sandığa gidilmesi için vurgu yaptı.
Onur Çetinkaya
|
27 Nisan 2023, Perşembe - 12:35
Akşener, partisinin Ankara seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Mamak ilçesinde  partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuştu.

"İYİ Parti'nin kuruluşuyla her şey değişmiştir"

Üçüncü seçimine giren yeni kurulmuş bir partiyiz diyen Akşener, "Kurulma tarihi yeni ama bu partiyi oluşturan üyesinden yöneticisine herkesin uzun bir siyasi geçmişi var. İYİ Parti'nin kuruluşuyla her şey değişmiştir. 2018 yılındaki seçime girmemiş olsaydık AK Parti'nin ve paydaşlarının meclisteki çoğunluğu bitmiş olmazdı. "diye konuştu.

"Büyükşehirlerin kazanılmasının fikir babası Aydın'dır"

31 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi'ne teklifte bulunulduğu ve sonuç olarak 11 büyükşehrin alındığının altını çizen İYİ Parti Genel Başkanı, "Millet İttifakı'nın Ankara ve İstanbul'u kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır eylemi yapanda biziz. Biz Türkiye için nefsini ezen insanlarız. Biz 31 Mart seçimlerine kendi başımıza girseydik, kendimizin ne olduğunu tarttırır, görürdük. Ama sonuç itibariyle ne Ankara ne de İstanbul alınırdı. Biz inandık kazanıldı." ifadelerini kullandı.

Akşener'den sandık vurgusu 

Akşener sözlerinde sandığa gidilmesi konusunda uyardı, "Unutulmaması gereken bir şey var Millet İttifakı sistemi içerisinde Sayın Kılıçdaroğlu'nun ismi ve fotoğrafı olacak. Altında ise İYİ Parti ev CHP'nin logoları olacak sonuç olarak ayrı ayrı girecek. Benim adımı göremeyeceksiniz ama orada İYİ Parti'nin güneşini göreceksiniz ve mührü ona basacaksınız. Parlamenter sistemin konuşulacağı son seçimdir bu dolayısıyla İYİ Parti'yi birinci çıkaracaksınız, Kılıçdaroğlu'nu da 13. cumhurbaşkanı çıkaracaksınız." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080187/aksener-partisinin-ankara-secim-koordinasyon-merkezinin-acilisini-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.