Barbaros, Menderes ve Nazmiye’yi köşeye sıkıştırıyor! Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

İlgi çekici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de!
Ecem Çetin
|
28 Nisan 2023, Cuma - 13:12
Barbaros, Menderes ve Nazmiye’yi köşeye sıkıştırıyor! Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Cuma akşamları ATV ekranında ilgiyle izlenen ve milyonları ekrana kilitleyen Ateş Kuşları, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Gülayşe, hayatında ilk kez Ateş Kuşları dışında birine güvenmişken, Barbaros’un polis çıkmasıyla baş etmekte zorlanır. Barbaros ilk defa açık açık Gülayşe’ye aşkını itiraf eder. Gülayşe duyduklarıyla çok sarsılır. Barbaros, yeni bilgilerle Bahar Eyüboğlu cinayetinin sır dosyasını aralamaya başlar. Ali için çember giderek daralır. Naz ve Menderes’in elindeki kayıt, Ali’nin de ipini çekecektir ama Menderes cezasını bulacaksa Ali kendi de yanmaya razıdır, o kaydın peşine düşer. Hacer’in susmayıp Gülayşe’nin hayatını tehlikeye atacağını düşünen Ali ve Barbar, Hacer’in evdeki tehlikeyle, Menderes’le yüzleşmesini sağlarlar! Barbaros bununla kalmaz, Nizam Eyüboğlu’na umut, Menderes ve Naz’a korku verir. Sıkışan Menderes ve Naz, kendilerini kurtarıp Ateş Kuşları’nı yakmak üzere harekete geçerler. Barbaros onlara adım adım yaklaşırken iyice sıkışan Çatal öyle bir hamle yapar ki Barbaros yıkılır. Gülayşe’yi anasının koynundan çekip alan kişi, kendi anasıdır! Geçmişte ise Eyüboğlu Köşkü’nde; Barbaros baba, Nizam evlat hasreti çekmektedir. Küçük Barbaros ve Nizam yaralarını birbirlerine bağlanarak saracaktır.

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Ayiz oturuyor.

Oyuncu kadrosu; İlayda Alişan , Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik Nizam Namidar Serkan Ercan Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Sedef Akalın, Lilya İrem Salman, Hilal Uysun, Umut İnan, Almira Albay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur, Ozan Ağaç, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Yeşim Dalgıçer, Gökay Müftüoğlu, Onat Bulut, Görkem Doğan, Serkan Acay, Orkan Sancarbarlas, Metin Yıldırım, Erkan Baylav, Burakcan Aras, isimler yer alıyor.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080319/barbaros-menderes-ve-nazmiyeyi-koseye-sikistiriyor-ates-kuslari-yeni-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.