'Köksüzlerin kaderi bir gecede değişir!' Ateş Kuşları, yarın yayın hayatına başlıyor

Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in oynadığı ATV'nin merakla beklenen dizisi Ateş Kuşları, başlıyor. Hikayesi ile dikkat çeken dizi ilk bölümüyle yarın akşam ATV'de!
Ecem Çetin
|
12 Ocak 2023, Perşembe - 12:25
'Köksüzlerin kaderi bir gecede değişir!' Ateş Kuşları, yarın yayın hayatına başlıyor

Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken, seyircinin büyük bir heyecanla beklediği "Ateş Kuşları" ilk bölümüyle Cuma günü ATV'de ekranlara geliyor. 

Yapımını Bozdağ Film'in yaptığı dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Gökhan Ayiz oturuyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan , Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik Nizam Namidar Serkan Ercan Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Sedef Akalın, Lilya İrem Salman, Hilal Uysun, Umut İnan, Almira Albay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur, Ozan Ağaç, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Yeşim Dalgıçer, Gökay Müftüoğlu, Onat Bulut, Görkem Doğan, Serkan Acay, Orkan Sancarbarlas, Metin Yıldırım, Erkan Baylav, Burakcan Aras, isimler yer alıyor. 

1.Bölüm Özeti

2000 yılına girerken çocukları dilendiren bir adamın elindeki 5 sokak çocuğu: Ali, Mercan, Zıpkın, Sabit, Kara… Dünyanın tüm kalleşliğine meydan okurcasına kardeş olmayı başarırlar. Tutunacak kökleri olmadığı için birbirlerine tutunup kendilerine köksüzler derler. Köksüzlerin kaderi bir gece çöpte bebek bulmaları ile değişir. Mercan çocuk yaşta anne olur köksüzlere. Ali de baba… Kendilerine bakamayan köksüzler bu bebeği çöpten buldukları ile de olsa büyütmeye karar verirler. Ama bu kolay olmayacaktır. Çünkü aynı gece büyük bir günaha gebedir. Köksüzlerin ömür boyu sırtlarında taşıyacakları bu sır en çok da Ali’nin canını yakacaktır. Hem onları dilendiren Çatal hem de o gecenin sırrı peşlerini bırakmayacaktır. Birbirlerine tutunarak hayatta kalan bu sokak çocukları için 23 senelik sır perdesi Gülayşe’nin aşık olması ve Barbaros Komiser’in hayatlarına girmesi ile tekrar açılacaktır…

http://www.ankaramasasi.com/haber/2054893/koksuzlerin-kaderi-bir-gecede-degisir-ates-kuslari-yarin-yayin-hayatina-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.