Ateş Kuşları’nda sır perdesi aralanıyor! Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken ve ilgiyle izlenen Ateş Kuşları, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ATV'de.
Ecem Çetin
|
07 Nisan 2023, Cuma - 15:00
Ateş Kuşları’nda sır perdesi aralanıyor! Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Cuma akşamları ATV ekranında ilgiyle izlenen  Ateş Kuşları,  ekrana gelecek yeni bölümüyle yine soluksuz izlenecek.

Ateş Kuşları’nda; Komiser Barbaros, yıllar önce verdiği sözü tutmak için ilk adımı atarak Ateş Kuşları’nı tutuklayıp hesap soracak. 

11. bölümde neler yaşanacak?

Ateş Kuşları için yolun sonu mu? Nizam Eyüboğlu’nun canlı yayına çıkmasından sonra Ateş Kuşları’nın sırları bir bir ortaya saçılır. Barbaros, Ateş Kuşları’nın Bahar Eyüboğlu cinayetinden de Lara’dan da haberdar olduğunu öğrenir. Gülayşe’yi babasına kavuşturmak için harekete geçen Barbaros ilk hamlesini yapar. Ateş Kuşları’nı tutuklar. Şimdi Ateş Kuşları, komiser olan Barbaros Tunalı’nın karşısındadır! Tüm günahlarla hesaplaşma vakti!Geçmişte ise Köksüzler’i büyük bir sınav beklemektedir. Ailesine kavuşan Sabit’i Köksüzler nasıl bırakıp gidecek?

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Ayiz oturuyor.

Oyuncu kadrosu; Dizinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan , Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik Nizam Namidar Serkan Ercan Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Sedef Akalın, Lilya İrem Salman, Hilal Uysun, Umut İnan, Almira Albay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur, Ozan Ağaç, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Yeşim Dalgıçer, Gökay Müftüoğlu, Onat Bulut, Görkem Doğan, Serkan Acay, Orkan Sancarbarlas, Metin Yıldırım, Erkan Baylav, Burakcan Aras, isimler yer alıyor.  


http://www.ankaramasasi.com/haber/2077984/ates-kuslarinda-sir-perdesi-aralaniyor-ates-kuslari-yeni-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.