Gülayşe, Nizam’ın babası olduğunu öğrenecek mi? Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Duygu yüklü ve farklı hikayesiyle dikkat çeken ve ilgiyle izlenen Ateş Kuşları, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ATV'de.
Ecem Çetin
|
31 Mart 2023, Cuma - 13:30
Gülayşe, Nizam’ın babası olduğunu öğrenecek mi? Ateş Kuşları, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Cuma akşamları ATV ekranında ilgiyle izlenen  Ateş Kuşları, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Ateş Kuşları’nda öfkeyle çekipgiden Ali, Fidan’la bir araya gelirken Mercan ise peşlerine düşer. Öte yandan Çatal, Barbaros’a Gülayşe ile ilgili önemli bir bilgi verir.

10. bölümde neler yaşanacak?

Gülayşe ve Barbaros’un baş başa oldukları mutlu anı Çatal böler. Ama Çatal, Gülayşe’yi öldürmez. Barbaros’a Gülayşe’nin geçmişiyle ilgili öyle bir bilgi verir ki Barbaros’un rotası değişir. Peki Çatal, Menderes’e Gülayşe’nin yerini söyleyecek mi? Gülayşe, çevresindeki sır çemberinden habersiz Barbaros’la kimsesiz çocuklara yardım etmenin hayalini kurar. Onlar için bir iftar sofrası hazırlar. Hep birlikte yemek yerken izledikleri televizyonda şimdi Nizam canlı yayındadır. Kızına seslenir. Gülayşe’nin tüm dikkati televizyondaki gözü yaşlı babadadır. Yoksa babası olduğunu öğrenecek mi? Mercan’ın köşkte çalıştığını öğrenen Ali yıkılır. Bu kez hayatta en yakınından yemiştir darbeyi. Öfkesini de beraberinde götürür ve Ateş Kuşları’nı terk eder. Soluğu geçmişin sayfalarından çıkan Fidan’ın yanında alır. Mercan, Fidan ismini duyar duymaz Ali’nin peşine düşecektir. Geçmişte ise Sabit’i ailesinin yanında yalnız bırakamayan Köksüzler, Fidan ile tanışır.

Yapımı Bozdağ Filmin, yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği diziyi Ayşe Ferda Eryılmaz, Nehir Erdem kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Gökhan Ayiz oturuyor.

Oyuncu kadrosu; 

Dizinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan , Hande Soral ,Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik Nizam Namidar Serkan Ercan Ahmet Saraçoğlu, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Sedef Akalın, Lilya İrem Salman, Hilal Uysun, Umut İnan, Almira Albay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur, Ozan Ağaç, Kaan Sevi, Çınar Yükçeker, Yeşim Dalgıçer, Gökay Müftüoğlu, Onat Bulut, Görkem Doğan, Serkan Acay, Orkan Sancarbarlas, Metin Yıldırım, Erkan Baylav, Burakcan Aras, isimler yer alıyor.  

Tanıtımı izlemek için; https://www.atv.com.tr/ates-ku...


http://www.ankaramasasi.com/haber/2077140/gulayse-nizamin-babasi-oldugunu-ogrenecek-mi-ates-kuslari-yeni-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.