Mustafa Destici'den Mansur Yavaş'a tepki!

İstanbul'da konuşan Mustafa Destici, Mansur Yavaş'a yüklendi. Destici, "Güya mazisi milliyetçi ama bugününün ne olduğunu hepimiz görüyoruz. Hani atalarımızın bir sözü var. Körle yatan şaşı kalkarmış. Bu tam şaşı olmuş" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
29 Nisan 2023, Cumartesi - 14:48
Mustafa Destici'den Mansur Yavaş'a tepki!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Bağcılar Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. 

Destici, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'a sert sözlerle tepki gösterdi.

"Oraya gelince kulakları Yavaş işitiyor"

Büyük Birlik Lideri şu ifadeleri kullandı;

"Çıkmış ne diyor ''HDP'ye bir şans vermek lazım. Meclis'e girmeleri lazım". Zaten Meclis'te adam 2007'den beri. Bunu da bilmiyor. Diyor ki, "Demirtaş'ın bir konuşmasını dinledim. Diyor ki diyor, PKK silah bırakmalı". Sanki Demirtaş'ı da konuşmasını da İlk defa duymuş. Peki, bu Demirtaş 37 masum canın katillerinin azmettiricisi değil mi? Onu duymamış mı bu Yavaş? Peki, aynı Demirtaş, Diyarbakır'da ''Daha biz PKK terörist elebaşı Öcalan'ın heykelini dikeceğiz" demedi mi? Peki onu duyan Yavaş, bunu duymadı mı? Oraya gelince kulakları Yavaş işitiyor. Ama HDP'ye, Demirtaş'a desteğe gelince maşallah kulakları açılıyor. "

"Bu tam şaşı olmuş"

"Şimdi yetmiyor, Yavaş devam ediyor Yavaş Yavaş. Güya mazisi milliyetçi ama bugününün ne olduğunu hepimiz görüyoruz. Hani atalarımızın bir sözü var. Körle yatan şaşı kalkarmış. Bu tam şaşı olmuş. Ne diyor HDP Meclis'e girerse, Meclis'te temsil edilirse PKK'ya silah bırakmasını söyleyebilirmiş. Zaten 15-20 yıldır Meclis'teler. Niye söylemiyorlar? Tam tersine sırtlarını dayadıklarını söylüyorlar."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080451/mustafa-desticiden-mansur-yavasa-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.