Ankara'da cinayet! MHP'li eski il yöneticisi iş yerinde öldürüldü

Ankara'da MHP eski il yöneticisi Ferhat Özmen, MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından gönül ilişkisi sebebiyle öldürüldü.
Ecem Çetin
|
30 Nisan 2023, Pazar - 00:00
Ankara'da cinayet! MHP'li eski il yöneticisi iş yerinde öldürüldü

Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanırken yeni bir siyasi cinayet işlendi.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Ankara eski il yöneticisi Ferhat Özmen silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırının MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından düzenlendiği öğrenildi.

Tüm müdahalelere rağmen Özmen hayatını kaybederken, Mehmet Ersin Ekinci ise  yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetin siyasi bir yönünün olmadığı bir gönül ilişkisi nedeniyle iki isim arasındaki kıskançlık tartışmasının büyümesi üzerine gerçekleştiği öğrenildi. 

İYİ Parti açıklamalarda bulundu

Cinayet haberinin ardından Özcan'ın iş yerine İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası sosyal medyada yer aldı. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı söz konusu iddiayı şu  ifadelerle ile reddetti: "Ferhat Özmen’in, İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir. Olayın partimizle herhangi bir ilgisi yoktur. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli olamaz. Saldırıda hayatını kaybeden Ferhat Özmen’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili gerekli düzeltmenin yapılmasını önemle rica ediyoruz."


http://www.ankaramasasi.com/haber/2080467/ankarada-cinayet-mhpli-eski-il-yoneticisi-is-yerinde-olduruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.