Özgür Özel, Çorum'dan seslendi!

Özgür Özel, "Abdullah Öcalan'ı serbest bırakma ile ilgili ne beyanımız ne de niyetimiz var. Bunu aklından geçiren AK Parti'dir. Ama bugün gelmişler milliyetçilik taslamaktadırlar. Külliyen yalan" dedi.
Ecem Çetin
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 15:29
Özgür Özel, Çorum'dan seslendi!

14 Mayıs'ta Türkiye sandık başına gidecek... 

9 gün sonra 28. dönem cumhurbaşkanı ve milletvekilleri belli olacak. 

Seçim için hazırlıklar devam ederken, adaylar ve partiden isimler de vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili  Özgür Özel, Çorum Kadeş Meydanı'nda konuştu.    

"Hodri meydan "

Özel, şunları söyledi;

"Birileri sürekli olarak 'Abdullah Öcalan'ı serbest bırakacaklar' diye televizyonlarda, meydanlarda konuşup duruyorlar. Ağızlarında bir laf dolanıp duruyor, efendim neymiş; 'CHP iktidar olursa Abdullah Öcalan'ı serbest bırakacaklar' diyor. Buradan bütün ajanslara sesleniyorum. Özgür Özel burada, eğer bir tane Cumhuriyet Halk Partili yetkilinin, 'Abdullah Öcalan serbest bırakılacak' gibi bir açıklamasını bulup yayımlarlarsa, ben adaylıktan da çekileceğim, milletvekilliğini de bırakacağım, siyaseti de bırakacağım. İşte hodri meydan. "

"Aklından geçiren AK Parti'dir"

"Peki, bu yalanı atanlar ispatlayamazlarsa ne olacak? Yanlarına mı kalacak? Oysa Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 2006 yılında terörist elebaşının etkin pişmanlıktan yararlanmasıyla ilgili kanun teklifi geldi ve biz itiraz ettik, hala Meclis kayıtlarında var. Çorum'dan açıkça söylüyoruz. Abdullah Öcalan'ı serbest bırakma ile ilgili ne beyanımız ne de niyetimiz var. Bunu aklından geçiren AK Parti'dir. Ama bugün gelmişler milliyetçilik taslamaktadırlar. Külliyen yalan"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081159/ozgur-ozel-corumdan-seslendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.